Discord'da numara hesaptan kaldırılmış

StevenBayLouise

Kilopat
Daha fazla  
Biraz önce Discord'dan telefon numaram hesabımdan kaldırılmış şeklinde bir mail aldım. Ancak numaramı ben kaldırmadım. Ne yapabilirim? Şifremi değiştirdim. Tekrardan numaramı girmeye çalıştığım halde numaramı kabul etmiyor. Aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Hocam aynı sorunu ben de yaşamıştım. Ben birkaç gün bekledikten sonra önce farklı bir numara sonra tekrardan kendi numaramı girdim ve düzeldi herhangi bir problem yaşamadım.

Sen ne yaptın da böyle bir olayla karşılaştın? Bilinmedik linke falan mı bastın da öyle oldu?

Herhangi bir bir şey yapmadım. Hesabımı arkadaşımın bir tanesini ricası üzerine ona vermiştim zaten o da birkaç gün kullandıktan sonra bıraktı ardından Discord yasakları falan derken uzun süre sonra girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım.

sorunu çözdüm konu kilitlenebilir.Discord destek ekibi şöyle bir mesaj yolladı adımları uygulayarak çözdüm

Eğer ana hesabınızın "Hesabım" sekmesinde telefon numaranız görünmüyorsa veya "Bu telefon numarası bu hesapla ilişkilendirilemiyor" şeklinde bir uyarı alıyorsanız, muhtemelen yanlışlıkla ikinci bir Discord hesabı oluşturulmuş olabilir.

Şu anda bir telefon numarası yalnızca bir Discord hesabında doğrulanabilir. Eğer numaranız başka bir hesapta doğrulandıysa, yeni bir hesapta SMS ile doğrulama yapamazsınız.

Numaranızın bağlı olabileceği diğer hesaba erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcınızda gizli (incognito) bir pencere açın.
  2. Discord giriş sayfasına gidin ve e-posta yerine telefon numaranızı girerek giriş yapın.
  3. "Şifremi Unuttum" seçeneğine tıklayın.
  4. Size SMS ile gelen kodu girerek şifrenizi sıfırlayın.
  5. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Kullanıcı Ayarları > Hesabım bölümüne gidin.
  6. Burada, başka hiçbir Discord hesabında kullanılmayan bir e-posta adresi ekleyebilirsiniz.
  7. Ardından "Telefon Numarasını Kaldır" seçeneğine tıklayın.
Not: Hesabı tamamen silmek isterseniz, "Hesabı Sil" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Bu işlemlerle ilgili daha fazla bilgi için bu makaleye göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…