Discord'da numarasız hesap bilgileri panelleyebilir mi?

Cress

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Discord'da telefon numarası kullanmıyorum. Kullandığım e-posta adresinde de herhangi bir ismim geçmiyor ve o e-postaya da bir numara kayıtlı değil. Kişisel bilgilerimden sadece adımı ve yaşımı paylaşıyorum. Telefon numaramı, doğum tarihimi, soy ismimi paylaşmıyorum. Atılan herhangi bir linke de girmiyorum. Şimdi bu durumda Discord'dan herhangi birinin benim bilgilerimi panelleyebilmesi mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece isim ve yaştan yapmasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Dert etmeyin.

Panellese n'olacak? Yapmak isteyen biri bir şekilde yapıyor zaten, bir yöntemini buluyor. Engel bas geç. Sana fiziksel bir zarar vermez, veremez.

Mumkun oldugunca gercek ad ve bilgi vermemeye ozen gosterin ayrica bisey olmaz su anki durumunuzda, ancak sahte ad kullanmayi dusunun.

Panellese n'olacak? Yapmak isteyen biri bir şekilde yapıyor zaten, bir yöntemini buluyor. Engel bas geç.
Yahu ben su mantigi anlamiyorum "panellese nolacak" adamin basini agritiyorlar ciddi sekilde, yasamadan soyle tavsiyeler vermeyin yahu.

Saçma sapan sunucularda takılmayın yeter şu uygulamayı arkadaşlarınız ile sohbet etmek için kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…