C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Merhaba, Discord'da bot bir hesaptan herhangi bir sunucuda otomatik olarak mesaj göndermek istiyorum. Mesela her 1 dakikada "merhaba" yazmak istiyorum. Bana ait olmayan bir sunucuda yapacağım. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Merhaba, Discord'da bot bir hesaptan herhangi bir sunucuda otomatik olarak mesaj göndermek istiyorum. Mesela her 1 dakikada "merhaba" yazmak istiyorum. Bana ait olmayan bir sunucuda yapacağım. Nasıl yapabilirim?
P PlatyPus Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Caesarrr Femtopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 PlatyPus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siteyi kapattığında bot mesaj atmayı bırakıyor. Bana sürekli mesaj atan bir bot gerekiyor bunu nasıl yapabileceğimi biliyor musun?
PlatyPus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siteyi kapattığında bot mesaj atmayı bırakıyor. Bana sürekli mesaj atan bir bot gerekiyor bunu nasıl yapabileceğimi biliyor musun?
Aybars13 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Caesarrr dedi: Siteyi kapattığında bot mesaj atmayı bırakıyor. Bana sürekli mesaj atan bir bot gerekiyor bunu nasıl yapabileceğimi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... bunun için bir host servisi bulman lazım
Caesarrr dedi: Siteyi kapattığında bot mesaj atmayı bırakıyor. Bana sürekli mesaj atan bir bot gerekiyor bunu nasıl yapabileceğimi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... bunun için bir host servisi bulman lazım