Discord'da otomatik rol kaldırma sistemi nasıl yapılır?

Dans eden noodle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi, 2 tür kullanıcı rolü var. Biri onaysız kullanıcı (emoji ile tepki vemek ve mesajları okumak dışında bir şey yapamıyorlar) diğeri de güvenli kullanıcı. Ben bir tepkiye tıklanınca güvenli kullanıcı rolü almayı etkinleştirdim ama onaysız kullanıcı rolü, güvenli kullanıcı rolü alındığında kalksın istiyorum. Ne yapabilirim? Otomatik rol kaldırma gibi düşünebilirsiniz.

[CODE lang="javascript" title="Kod"]if(<Member>.roles.cache.get("Kullanıcı Rolü ID")) {
<Member>.roles.remove("Kullanıcı Rolü ID");
<Member>.roles.add("Verilmesini İstediğiniz Rol ID");
}

// Eğer kullanıcıda kullanıcı rolü varsa kullanıcı rolünü alır, verilmesini istediğiniz rolü verir.[/CODE]

Bunu nereye yazmam lazım?

Hazır botlar kullanabilir arkadaş için çok daha kolay olur ve daha basit.

Hazır botların birçoğunda Discord.JS'nin V12 sürümü kullanılıyor ancak Discord nisan ayında V12 sürümünün desteğini tamamiyle kapatıyor, o yüzden 1 ay kullanabilir devamı gelmez.

Hazır derken yazılımı kendi yapmayacak piyasada halihazırda bulunan moderasyon botları marpel Eren'si verifier unbelieva boat gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…