Discord'da otomatik rol verme nasıl ayarlanır?

ilkayakifs

Hectopat
Bir siteden satış yapıyoruz müşteri siteden bir şey aldığında Discord sunucumuzda otomatik şekilde müşteri rolü verilmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Site ve Discord'un entegre olacak bir pencere bıraktırmanız lazım. Ya sitede satış yaparken Discord ID soracaksınız, o ID'leri bota ekleyeceksiniz ki sunucuya giriş yaptığında otomatik versin, ya da elle vereceksiniz.

Teorik olarak anlatabilirim ama kod bilgim oldukça zayıf. Siteye Discord ile üye edersin izinlerden Discord ID, kullanıcı adı vs alırsın. Satin alim yapınca bota istek gönderirsin. Botta XXX idli kullanıcıya istediğin rolü verir.

Site ve Discord'un entegre olacak bir pencere bıraktırmanız lazım. Ya sitede satış yaparken Discord ID soracaksınız, o ID'leri bota ekleyeceksiniz ki sunucuya giriş yaptığında otomatik versin, ya da elle vereceksiniz.

Anladım benim aklıma şeyde gelmişti hesaplarına erişmeye izin isticeğim eriştikten sonra bilgileri bota aktaracağım bot verecek ama bunu hangi kodlama bilgisiyle yaparım o bilgi bende var mı bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı