J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 5 Mayıs 2024 #1 Discord'da istedigim bir hesabın bir Discord serveri kanalına sürekli mesaj atmasını ve bir ses kanalında AFK kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2024
Discord'da istedigim bir hesabın bir Discord serveri kanalına sürekli mesaj atmasını ve bir ses kanalında AFK kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Mayıs 2024 #2 Jettaq dedi: Discord'da istedigim bir hesabın bir Discord serveri kanalına sürekli mesaj atmasını ve bir ses kanalında AFK kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi dil için olduğunu yazmamışsınız? Bot istediğinizi düşünüyorum. Biraz daha açıklarsan yardımcı oluruz. Dediğin şey için botun 7/24 açık olması gerekecek.
Jettaq dedi: Discord'da istedigim bir hesabın bir Discord serveri kanalına sürekli mesaj atmasını ve bir ses kanalında AFK kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi dil için olduğunu yazmamışsınız? Bot istediğinizi düşünüyorum. Biraz daha açıklarsan yardımcı oluruz. Dediğin şey için botun 7/24 açık olması gerekecek.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 6 Mayıs 2024 #3 Self bot kullanımı Discord'da yasak.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Mayıs 2024 #4 özgün deniz dedi: Self bot kullanımı Discord'da yasak. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ancak belki self bot istemiyordur. Selenium ile yapabilir ama istediğini.
özgün deniz dedi: Self bot kullanımı Discord'da yasak. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ancak belki self bot istemiyordur. Selenium ile yapabilir ama istediğini.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 7 Mayıs 2024 #5 RufatM dedi: Bende öyle düşündüm ancak belki self bot istemiyordur. Selenium ile yapabilir ama istediğini. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim.
RufatM dedi: Bende öyle düşündüm ancak belki self bot istemiyordur. Selenium ile yapabilir ama istediğini. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim.