OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Discord'da OwO kasmak için otomatik yazı yazma promgramı istiyorum ama belirli bir süre içinde yazmayacak, rastgele süreler içinde yazacak.
Discord'da OwO kasmak için otomatik yazı yazma promgramı istiyorum ama belirli bir süre içinde yazmayacak, rastgele süreler içinde yazacak.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.581 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 15 Ocak 2024 #2 OsmanAdam dedi: Discord'da OwO kasmak için otomatik yazı yazma promgramı istiyorum ama belirli bir süre içinde yazmayacak, rastgele süreler içinde yazacak. Genişletmek için tıkla... Eskiden sövüş uygulamaları olurdu ben onlara yaptırırdım, deneyebilirsiniz.
OsmanAdam dedi: Discord'da OwO kasmak için otomatik yazı yazma promgramı istiyorum ama belirli bir süre içinde yazmayacak, rastgele süreler içinde yazacak. Genişletmek için tıkla... Eskiden sövüş uygulamaları olurdu ben onlara yaptırırdım, deneyebilirsiniz.
OsmanAdam Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 glikojen dedi: Eskiden sövüş uygulamaları olurdu ben onlara yaptırırdım, deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama birzamandan sonra CAPTCHA atıyor o yüzden farklı zamanlarda yazması lazım.
glikojen dedi: Eskiden sövüş uygulamaları olurdu ben onlara yaptırırdım, deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama birzamandan sonra CAPTCHA atıyor o yüzden farklı zamanlarda yazması lazım.