Xharsix Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Spotify izlerken bir yandan oyun oynadığım zamanlarda sadece Spotify görünsün istiyorum, oyun değil. Nasıl yapabilirim?
Spotify izlerken bir yandan oyun oynadığım zamanlarda sadece Spotify görünsün istiyorum, oyun değil. Nasıl yapabilirim?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2025 #2 Etkinlik gizliliğini kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Creof Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 134 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti ile herşeyi elde edebilirsin evlat. Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Spotify ve Discord hesaplarını birbirine bağlaman lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Xharsix Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 enesaak dedi: Etkinlik gizliliğini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Creof dedi: Spotify ve Discord hesaplarını birbirine bağlaman lazım. Genişletmek için tıkla... onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da Artı 0 Eksi
enesaak dedi: Etkinlik gizliliğini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Creof dedi: Spotify ve Discord hesaplarını birbirine bağlaman lazım. Genişletmek için tıkla... onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 28 Ocak 2025 #5 Xharsix dedi: onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da Genişletmek için tıkla... Etkinlik kısmından oynadığın oyunu deaktif et. Artı 0 Eksi
Xharsix dedi: onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da Genişletmek için tıkla... Etkinlik kısmından oynadığın oyunu deaktif et.
Creof Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 134 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti ile herşeyi elde edebilirsin evlat. Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Xharsix dedi: teşekkürler onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da Genişletmek için tıkla... enesaak'ın dediği gibi, oyun etkinliğini kapat. Artı 0 Eksi
Xharsix dedi: teşekkürler onu yabtım demek istedim sadece spotify görünsün arkada oyun acık olsa da Genişletmek için tıkla... enesaak'ın dediği gibi, oyun etkinliğini kapat.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #7 Xharsix dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Xharsix dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.