RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Şubat 2021 #1 Örneğin aynı anda hem Valorant oynuyorum aynı anda da Spotify dinliyorum. Discord da oyun etkinliği kısmında ben Spotify gözükmesini istiyorum ama hep Valorant gözüküyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
Örneğin aynı anda hem Valorant oynuyorum aynı anda da Spotify dinliyorum. Discord da oyun etkinliği kısmında ben Spotify gözükmesini istiyorum ama hep Valorant gözüküyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #2 Orada istediğiniz şeylerin gözükmemesini sağlayabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Artı 0 Eksi
KS KS RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Şubat 2021 #3 ibrahimz dedi: Orada istediğiniz şeylerin gözükmemesini sağlayabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum. Artı 0 Eksi
ibrahimz dedi: Orada istediğiniz şeylerin gözükmemesini sağlayabiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 6 Şubat 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Oyun etkinliği kısmında arayüzü göster/kapat diyerek yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Oyun etkinliği kısmında arayüzü göster/kapat diyerek yapabilirsiniz.
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #5 RainbowwOnSky dedi: Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar>bağlantılar>oradan durumunu Spotify olarak gösteri kapatın. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Peki bunu nasıl yapıyoruz? Ayrıca ben gözükmemesi değil ikisi aynı anda çalışırken seçtiğimi göstermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar>bağlantılar>oradan durumunu Spotify olarak gösteri kapatın.
KS KS RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Şubat 2021 #6 ibrahimz dedi: Hocam ayarlar>bağlantılar>oradan durumunu Spotify olarak gösteri kapatın. Genişletmek için tıkla... Ama bu sonsuza kadar Spotify gösterme anlamına gelmiyor mu? Ben sadece o anda gözükmemesini istiyorum. Artı 0 Eksi
ibrahimz dedi: Hocam ayarlar>bağlantılar>oradan durumunu Spotify olarak gösteri kapatın. Genişletmek için tıkla... Ama bu sonsuza kadar Spotify gösterme anlamına gelmiyor mu? Ben sadece o anda gözükmemesini istiyorum.
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Ama bu sonsuza kadar Spotify gösterme anlamına gelmiyor mu? Ben sadece o anda gözükmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şekilde nasıl olur bilmiyorum ama istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Ama bu sonsuza kadar Spotify gösterme anlamına gelmiyor mu? Ben sadece o anda gözükmemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şekilde nasıl olur bilmiyorum ama istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
KS KS RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 6 Şubat 2021 #8 ibrahimz dedi: Başka şekilde nasıl olur bilmiyorum ama istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bunla uğraşmak istemiyorum ama yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ibrahimz dedi: Başka şekilde nasıl olur bilmiyorum ama istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bunla uğraşmak istemiyorum ama yardımınız için teşekkürler.