mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 14 Nisan 2023 #1 Normalde Discord da videonun linkine bastığımızda iner ama 1 saattir deniyorum inmiyor. Nasıl indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Normalde Discord da videonun linkine bastığımızda iner ama 1 saattir deniyorum inmiyor. Nasıl indirebilirim?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Nisan 2023 #2 mayroxoi dedi: Normalde Discord da videonun linkine bastığımızda iner ama 1 saattir deniyorum inmiyor. Nasıl indirebilirim? Eki Görüntüle 1739720 Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı alın?
mayroxoi dedi: Normalde Discord da videonun linkine bastığımızda iner ama 1 saattir deniyorum inmiyor. Nasıl indirebilirim? Eki Görüntüle 1739720 Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı alın?
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 14 Nisan 2023 #3 518679 dedi: Ekran kaydı alın? Genişletmek için tıkla... Seve seve. 518679 dedi: Ekran kaydı alın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mayroxoi dedi: Seve seve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VPN ile bile denedim. Son düzenleme: 14 Nisan 2023
518679 dedi: Ekran kaydı alın? Genişletmek için tıkla... Seve seve. 518679 dedi: Ekran kaydı alın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mayroxoi dedi: Seve seve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... VPN ile bile denedim.