Discord'da phishing linkine yanlışlıkla tıklamak

Arkadaş siteye girip bilgilerimi yazdım demedi ki attığı videoya tıkladım Discord dondu dedi.
 
O kadar da kolay değilmiş hocam. Linke tıklayacak da kullanıcı adı şifre girecek diyorsunuz. Ben bir link var ona tıklar tıklamaz her şey gidiyor diye anladım. Arkadaş da linke tıklamamış ayrıca sadece discord üzerindeki videoyu izlemiş. Eğer bir videoya tıklanarak bütün bilgiler çalınsa piyasada sağlam PC kalmaz.
 
İlk olarak sana attığı video Discord'un medya oynatıcısın renk paletinde olmayan bir renk içeriyordu. Bu yüzden Discord kilitlendi aynısı bende de oldu.

Öyle de olabilir. Ama her ihtimale karşı değiştirmenizi öneririm. @! *? Gibi özel harfleri kullanmaya özen gösterin. Yoksa ufak bir bruteforce ile kırılabilir.
 
lütfen bilmediğiniz konuda konuşmayın.
 
İfadeler: acv
Video'nun linkine basmadım böyle video açıktı ortalıktaydı mesajlarda bende bizim arkadaş normalde trollemeyi seviyordu böyle ileri aldım videoyu sesli bir troll falan varsa diye sonra DC kilitlendi o malum videoyu izleyince de buraya geldim.
 
Yani dediğim gibi bana daha çok korkutmak amaçlı atılan Discord çökerten video gibi geldi. İçinizde şüphe varsa şifrelerinizi değiştirin. Discord hesabınızıda silmenize gerek yoktu sanki.
 
Hocam dediğim gibi bu tür işlerin bu kadar kolay olduğunu hiç sanmıyorum. Arkadaşınız muhtemelen şaka amaçlı Discord çöksün diye video atmış. Şüpheniz varsa şifrelerinizi değiştirebilirsiniz hesabınızı silmenize gerek yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…