Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Sunucumda probot kullanıyorum sunucuda da troll biri var troll yapıp sunucudan çıkıyor banlayamıyorum. Sunucudan çıkan birinin sunucuya bir daha girmemesini istiyorum nasıl yapabilirim? (botla yapılıyorsa probot kullandığımı belirteyim)
Sunucumda probot kullanıyorum sunucuda da troll biri var troll yapıp sunucudan çıkıyor banlayamıyorum. Sunucudan çıkan birinin sunucuya bir daha girmemesini istiyorum nasıl yapabilirim? (botla yapılıyorsa probot kullandığımı belirteyim)
Çözüm S S SadeceZinzap 14 Temmuz 2024 Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır.
Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 14 Temmuz 2024 #2 Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır. Artı 0 Eksi Çözüm
Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır.
KS KS Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim artık trollenmeyeceğiz. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Geliştirici modunu açın o kullanıcıya sağ tık yapıp ID'yi kopyalayın ve /ban [kullanıcıid] yazın kalıcı banlanır. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim artık trollenmeyeceğiz.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 14 Temmuz 2024 #4 Popstexe12 dedi: İşe yaradı çok teşekkür ederim artık trollenmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Popstexe12 dedi: İşe yaradı çok teşekkür ederim artık trollenmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi sosyaller.