Discord'da sadece bir kanalda takma ad nasıl değiştirilir?

3ness

Centipat
Daha fazla  
Discord sunucumda bir roleplay (RP) kanalı bulunuyor ve bu kanalda her kişinin bir karakter seçmesi gerekiyor. Düzeni sağlamak ve karışıklığı önlemek için kullanıcıların sadece bu kanalda farklı bir takma ad kullanmalarını istiyorum. Ancak takma adı değiştirdiğimde, tüm sunucuda değişiyor. Benim istediğim şey, sadece RP kanalında takma adın değişmesi, diğer kanallarda ise normal ad ile kalma. Bunu nasıl yapabilirim? Discord'da belirli bir kanal için takma ad değiştirme özelliği var mı veya bunun bir çözümü mevcut mu?

Son düzenleme:
Discord'da ayarlara tıklayınız, ardından sol tarafta yer alan "Profiller" kısmına tıklayınız. Önünüze çıkan ekranda üst tarafta iki seçenek var :
Kullanıcı Profilleri ve Sunucu Profilleri

Sunucu Profilleri'ni seçiniz, ardından "Bir Sunucu Seç" kısmında isminizi değiştirmek istediğiniz sunucuyu seçiniz ve istediğiniz şeklinde ayarlayın.

Yanlış anlamışım, ses-metin kanalında değiştirilmesini istemişsiniz. Özür dilerim, maalesef öyle bir seçenek olduğunu hatırlamıyorum.

Discord'da ayarlara tıklayınız, ardından sol tarafta yer alan "profiller" kısmına tıklayınız. Önünüze çıkan ekranda üst tarafta iki seçenek var:
Kullanıcı profilleri ve sunucu profilleri.

Sunucu Profilleri'ni seçiniz, ardından "bir sunucu seç" kısmında isminizi değiştirmek istediğiniz sunucuyu seçiniz ve istediğiniz şeklinde ayarlayın.

Yanlış anlamışım, ses-metin kanalında değiştirilmesini istemişsiniz. Özür dilerim, maalesef öyle bir seçenek olduğunu hatırlamıyor.

Kanal için öyle bir özellik yok hocam sadece sunucu içinde değiştirebilirsiniz.

Peki ya öyle bir bot var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı