CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Discord'da uygulama penceresini yayın olarak açıyorum fakat açtığım zaman diğer uygulamaların da sesleri geliyor. Sadece açtığım uygulamanın sesinin gelmesini nasıl sağlayabilirim?
Discord'da uygulama penceresini yayın olarak açıyorum fakat açtığım zaman diğer uygulamaların da sesleri geliyor. Sadece açtığım uygulamanın sesinin gelmesini nasıl sağlayabilirim?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 6 Mayıs 2021 #2 Screen1 paylaşmak yerine hangi uygulama ise onu seçip yayın yapın. Artı 2 Eksi
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 m47 dedi: Screen1 paylaşmak yerine hangi uygulama ise onu seçip yayın yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum. Okumadınız herhalde yazdığım yazıları Artı 0 Eksi
m47 dedi: Screen1 paylaşmak yerine hangi uygulama ise onu seçip yayın yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyorum. Okumadınız herhalde yazdığım yazıları