CeyhanHan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Merhaba Discord'da sadece yöneticilerin sunucuya davet edebilmesi olayı var mıdır?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 CeyhanHan dedi: Merhaba Discord'da sadece yöneticilerin sunucuya davet edebilmesi olayı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz sunucu ayarlarından.
CeyhanHan dedi: Merhaba Discord'da sadece yöneticilerin sunucuya davet edebilmesi olayı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz sunucu ayarlarından.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 22 Şubat 2023 #3 Sunucu ayarları, roller, varsayılan roller kısmında "Davet Oluştur" seçeneğini kapatın. Davet oluşturmasını istediğin rol için açabilirsin.
Sunucu ayarları, roller, varsayılan roller kısmında "Davet Oluştur" seçeneğini kapatın. Davet oluşturmasını istediğin rol için açabilirsin.
CeyhanHan Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #4 Shfly dedi: Sunucu ayarları, roller, varsayılan roller kısmında "Davet Oluştur" seçeneğini kapatın. Eki Görüntüle 1678735 Davet oluşturmasını istediğin rol için açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani aga bu kapalıysa millet o sunucuya arkadaşlarını davet edemez doğru anladım değil mi?
Shfly dedi: Sunucu ayarları, roller, varsayılan roller kısmında "Davet Oluştur" seçeneğini kapatın. Eki Görüntüle 1678735 Davet oluşturmasını istediğin rol için açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani aga bu kapalıysa millet o sunucuya arkadaşlarını davet edemez doğru anladım değil mi?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 22 Şubat 2023 #5 CeyhanHan dedi: Yani aga bu kapalıysa millet o sunucuya arkadaşlarını davet edemez doğru anladım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
CeyhanHan dedi: Yani aga bu kapalıysa millet o sunucuya arkadaşlarını davet edemez doğru anladım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.