M MrDeadMans Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Discord'da herhangi bir şey satmak yasak mı?
Erayvein Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 323 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 | Rx580 8GB | 16GB 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Sattığın şeyi gerçek hayatta da sıkıntısız satabiliyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 16 Ağustos 2023 #3 MrDeadMans dedi: Discord'da herhangi bir şey satmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerlerde satman iyi olur. Dolandırıcılar çok var.
MrDeadMans dedi: Discord'da herhangi bir şey satmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerlerde satman iyi olur. Dolandırıcılar çok var.
M MrDeadMans Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 Erayvein dedi: Sattığın şeyi gerçek hayatta da sıkıntısız satabiliyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Erayvein dedi: Sattığın şeyi gerçek hayatta da sıkıntısız satabiliyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi?
Erayvein Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 323 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 | Rx580 8GB | 16GB 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #5 MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... E yani tabiki yasak hocam ne satacaksın ki sen ☺
MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... E yani tabiki yasak hocam ne satacaksın ki sen ☺
G2D Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... Discord'da normalde satması yasak olan neyi satmayı deniyorsunuz?
MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... Discord'da normalde satması yasak olan neyi satmayı deniyorsunuz?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #7 MrDeadMans dedi: Discord'da herhangi bir şey satmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil neden olsun? MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... Dur bir dakika yoksa?
MrDeadMans dedi: Discord'da herhangi bir şey satmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil neden olsun? MrDeadMans dedi: Yani gerçek hayatta izin verilmeyen satışlar yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... Dur bir dakika yoksa?
M MrDeadMans Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 Erayvein dedi: E yani tabii ki yasak hocam ne satacaksın ki sen ☺ Genişletmek için tıkla... Ben satmıyorum, sunucu raporlayacağım o yüzden soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Erayvein dedi: E yani tabii ki yasak hocam ne satacaksın ki sen ☺ Genişletmek için tıkla... Ben satmıyorum, sunucu raporlayacağım o yüzden soruyorum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #9 MrDeadMans dedi: Lan ben satmıyorum sunucuyu raporlicam olay o Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Genişletmek için tıkla... 1 kere yazmanız inanmamız için yeterliydi.
MrDeadMans dedi: Lan ben satmıyorum sunucuyu raporlicam olay o Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Ben satmıyorum sunucu raporlicam o yüzden soruyorum xd. Genişletmek için tıkla... 1 kere yazmanız inanmamız için yeterliydi.