İnvite üzerinden sadece sunucuyu büyütüyorlar ve sonradan satıyorlar. Ki verdikleri itemler veya hesaplarda genelde çalıntı oluyor. Ben bi ara steam hesabı almıştım öyle sunuculardan 1500 Saat GTA 5 vardı.Örneğin bazı serverler var 10 kişi getir oyunda bir şey vereyim diyorlar mesela invite üzerinden ne kazanıyor bunlar?
Sanırım sadece üye kazanıyorlar. Genelde 10 kişi getirince sana bir şey vermeyip banlıyorlar dikkat edin.Örneğin bazı serverler var 10 kişi getir oyunda bir şey vereyim diyorlar mesela invite üzerinden ne kazanıyor bunlar?
Örneğin bazı serverler var 10 kişi getir oyunda bir şey vereyim diyorlar mesela invite üzerinden ne kazanıyor bunlar?
Sunucuyu büyütüp para karşılığı satıyorlarÖrneğin bazı serverler var 10 kişi getir oyunda bir şey vereyim diyorlar mesela invite üzerinden ne kazanıyor bunlar?
Bana verdi hocam 1 tane sunucu ne alakaGenelde sen daveti yapıyorsun ve bunlar 10 kişiyi aldıklarında seni banlıyorlar ve davet ettiklerin üzerinden sunucu üyesi olarak kar ediyorlar. Zamanında üye karşılığı Nitro veren sunuculara çok invite atmışlığım var fakat hiçbiri vermedi. Boşa vakit kaybetmeyin.
Bana verdi hocam 1 tane sunucu ne alaka
Bana verdi hocam 1 tane sunucu ne alaka.
Bana verdi hocam 1 tane sunucu ne alaka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.