K kkromaC Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? kkromaC dedi: Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar girişi yanlış yere takmışım şimdi farkettim
Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? kkromaC dedi: Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar girişi yanlış yere takmışım şimdi farkettim
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 10 Eylül 2022 #2 kkromaC dedi: Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1514336 Eki Görüntüle 1514337 Arkadaşlar girişi yanlış yere takmışım şimdi farkettim Genişletmek için tıkla... Düzeldi yani. Artı 0 Eksi
kkromaC dedi: Ses değiştirme programı voiceman, ne olduysa oldu. Discord'dan ses testi yapıyorum sesim yok, yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 1514336 Eki Görüntüle 1514337 Arkadaşlar girişi yanlış yere takmışım şimdi farkettim Genişletmek için tıkla... Düzeldi yani.