Discord'da ses gitmeme sorunu

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mikrofonumu test ettim çalışıyor. Discord programında ise mikrofonu seçmeme rağmen karşıya sesim gitmiyor. Oysa test ettiğimde çalışıyor. Nasıl çözerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş aygıtı kısmında mikrofonun seçili olsun. Giriş modu olarak da ses etkinliğini seç. Hassasiyet ayarı çok yüksekse, sessiz olduğun durumdaki etkinliğin biraz üstüne al. Bu sayede sadece konuşurken ses iletir.

Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum ses etkinliği kısmında karşıya sesim gitmiyor ama bas konuşa aldığım zaman sesim gidiyor çözümünü bilen varmıdır ?

Ben yeniden yükledim düzeldi sen de bir dene istersen.
Dostum silip yükledim herşeyi denedim çok saçma bir şekilde düzelmiyor işin komik tarafı bas-konuşa alınca sesin karşıya gitmesi ama normale çevirince bozulması

Bu seçenek bende sorunu çözmüştü.

Kullanıcı dosyaları programı kaldır - kur yapınca silinmiyor, kesinlikle denemelisin.

Merhabalar, benim de tam tersi gidiyor ama bana ses gelmiyor karşı tarafta sorun yok bir kaç kişiyle de denedim kulaklıkta sorun yok sildim yükledim devam ediyor. İşin garip tarafı telefondan bağlanınca geliyor
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…