baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 17 Şubat 2023 #1 İnternette ses kaydedici gibi sitelerde sesim gidiyor, fakat Discord'da gitmiyor. Durduk yere başladı. Sorun ne olabilir?
İnternette ses kaydedici gibi sitelerde sesim gidiyor, fakat Discord'da gitmiyor. Durduk yere başladı. Sorun ne olabilir?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 baranserker dedi: İnternette ses kaydedici gibi sitelerde sesim gidiyor, fakat Discord'da gitmiyor. Durduk yere başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan varsayılan mikrofonunuzu seçin ve hoparlördede kullandığınız hoparlörü seçin. Artı 0 Eksi
baranserker dedi: İnternette ses kaydedici gibi sitelerde sesim gidiyor, fakat Discord'da gitmiyor. Durduk yere başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan varsayılan mikrofonunuzu seçin ve hoparlördede kullandığınız hoparlörü seçin.
KS KS baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 17 Şubat 2023 #3 LinusFenrir dedi: Ayarlardan varsayılan mikrofonunuzu seçin ve hoparlördede kullandığınız hoparlörü seçin. Genişletmek için tıkla... Seçtim, hala olmuyor. Ses ayarlarını sıfırladım. Ses alt sistemini Legacy yaptım. Hiç biri işe yaramadı. Dün akşam bir sıkıntı yoktu. Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Ayarlardan varsayılan mikrofonunuzu seçin ve hoparlördede kullandığınız hoparlörü seçin. Genişletmek için tıkla... Seçtim, hala olmuyor. Ses ayarlarını sıfırladım. Ses alt sistemini Legacy yaptım. Hiç biri işe yaramadı. Dün akşam bir sıkıntı yoktu.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 baranserker dedi: Seçtim, hala olmuyor. Ses ayarlarını sıfırladım. Ses alt sistemini Legacy yaptım. Hiç biri işe yaramadı. Dün akşam bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Web site üzerinden mi programdan mı? Artı 0 Eksi
baranserker dedi: Seçtim, hala olmuyor. Ses ayarlarını sıfırladım. Ses alt sistemini Legacy yaptım. Hiç biri işe yaramadı. Dün akşam bir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Web site üzerinden mi programdan mı?
KS KS baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 17 Şubat 2023 #5 LinusFenrir dedi: Web site üzerinden mi programdan mı? Genişletmek için tıkla... Programdan. Fakat uygulamayı silip yükledim ve bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. Sorun neydi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Web site üzerinden mi programdan mı? Genişletmek için tıkla... Programdan. Fakat uygulamayı silip yükledim ve bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. Sorun neydi bilmiyorum.