Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.260 Çözümler 6 2 Mayıs 2024 #1 Hiçbir sorun yoktu BIOS ayarlarına girdim bir şey değiştirmeme rağmen DC'de konuştuğum zaman konuştuğumu algılıyor ama ses gitmiyor. Ses ayarlarını sıfırlamama rağmen bir şey değişmedi acilen çözmem gerekiyor.
Hiçbir sorun yoktu BIOS ayarlarına girdim bir şey değiştirmeme rağmen DC'de konuştuğum zaman konuştuğumu algılıyor ama ses gitmiyor. Ses ayarlarını sıfırlamama rağmen bir şey değişmedi acilen çözmem gerekiyor.
doktorcf Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 93 2 Mayıs 2024 #2 Merhaba. Geçmiş olsun. Ses kartı kullanıyor musunuz?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.260 Çözümler 6 2 Mayıs 2024 #3 doktorcf dedi: Merhaba. Geçmiş olsun. Ses kartı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Harici mi oluyor bu? Almadım kendim ama 2 saat önce DC'yi sorunsuz kullanıyordum.
doktorcf dedi: Merhaba. Geçmiş olsun. Ses kartı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Harici mi oluyor bu? Almadım kendim ama 2 saat önce DC'yi sorunsuz kullanıyordum.
doktorcf Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 93 2 Mayıs 2024 #4 Algoritmik dedi: Harici mi oluyor bu? Almadım kendim ama 2 saat önce DC'yi sorunsuz kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarını sıfırladınız mı? Ya da ses bağdaştırıcı seçeneklerinden hangilerini değiştirdiniz? Hatırlıyor musunuz?
Algoritmik dedi: Harici mi oluyor bu? Almadım kendim ama 2 saat önce DC'yi sorunsuz kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarını sıfırladınız mı? Ya da ses bağdaştırıcı seçeneklerinden hangilerini değiştirdiniz? Hatırlıyor musunuz?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.260 Çözümler 6 2 Mayıs 2024 #5 doktorcf dedi: Ses ayarlarını sıfırladınız mı? Ya da ses bağdaştırıcı seçeneklerinden hangilerini değiştirdiniz? Hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim hiçbir şey, ses ayarlarını sıfırladım DC'de. Yine aynı.
doktorcf dedi: Ses ayarlarını sıfırladınız mı? Ya da ses bağdaştırıcı seçeneklerinden hangilerini değiştirdiniz? Hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim hiçbir şey, ses ayarlarını sıfırladım DC'de. Yine aynı.
doktorcf Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 93 2 Mayıs 2024 #6 Pekala, ses kayıt bağdaştırıcılarınızın ekran fotoğrafını mikrofonunuzu işaretleyerek atabilir misiniz?
Pekala, ses kayıt bağdaştırıcılarınızın ekran fotoğrafını mikrofonunuzu işaretleyerek atabilir misiniz?