huuuuup4 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Merhaba. Yeni kulaklık aldım özelikle DC'ta arkadaşlarımla konuşurken veya arkada vidiyor izlerken sen onlara da gidiyor ve ben de onlar da rahatsız oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kulaklık:https://www.hepsiburada.com/jbl-qua...ing-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-p-HBV00000WJ17Z Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024
Merhaba. Yeni kulaklık aldım özelikle DC'ta arkadaşlarımla konuşurken veya arkada vidiyor izlerken sen onlara da gidiyor ve ben de onlar da rahatsız oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kulaklık:https://www.hepsiburada.com/jbl-qua...ing-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-p-HBV00000WJ17Z Şimdiden teşekkür ederim.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 26 Eylül 2024 #2 huuuuup4 dedi: Merhaba. Yeni kulaklık aldım özelikle DC'ta arkadaşlarımla konuşurken veya arkada vidiyor izlerken sen onlara da gidiyor ve ben de onlar da rahatsız oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kulaklık:https://www.hepsiburada.com/jbl-qua...ing-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-p-HBV00000WJ17Z Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarınızı atar mısınız? Ses ve görüntü yerini.
huuuuup4 dedi: Merhaba. Yeni kulaklık aldım özelikle DC'ta arkadaşlarımla konuşurken veya arkada vidiyor izlerken sen onlara da gidiyor ve ben de onlar da rahatsız oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kulaklık:https://www.hepsiburada.com/jbl-qua...ing-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-p-HBV00000WJ17Z Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarınızı atar mısınız? Ses ve görüntü yerini.
huuuuup4 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 CosmicPaweTR dedi: Discord ayarlarınızı atar mısınız? Ses ve görüntü yerini. Genişletmek için tıkla... Buyurun. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-26 215044.png 81,9 KB · Görüntüleme: 36 Ekran görüntüsü 2024-09-26 215104.png 65,4 KB · Görüntüleme: 23 Ekran görüntüsü 2024-09-26 215124.png 78,6 KB · Görüntüleme: 30 Ekran görüntüsü 2024-09-26 215204.png 37,8 KB · Görüntüleme: 33
CosmicPaweTR dedi: Discord ayarlarınızı atar mısınız? Ses ve görüntü yerini. Genişletmek için tıkla... Buyurun.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 26 Eylül 2024 #4 huuuuup4 dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Hmm? Çok garip şunu denermisiniz hocam. Realtek e girin mikrofon efekti diye birşey olacak bulabilirseniz bana ss atarmısınız?
huuuuup4 dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Hmm? Çok garip şunu denermisiniz hocam. Realtek e girin mikrofon efekti diye birşey olacak bulabilirseniz bana ss atarmısınız?
huuuuup4 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 CosmicPaweTR dedi: Hmm? Çok garip şunu dener misiniz hocam. Realtek'e girin mikrofon efekti diye bir şey olacak bulabilirseniz bana SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-26 220719.png 5,8 KB · Görüntüleme: 24
CosmicPaweTR dedi: Hmm? Çok garip şunu dener misiniz hocam. Realtek'e girin mikrofon efekti diye bir şey olacak bulabilirseniz bana SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba?
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 26 Eylül 2024 #6 huuuuup4 dedi: Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu değil. Hangi audioyu kullanıyorsunuz ses almak için? huuuuup4 dedi: Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Örneğin ben VIA audio deck kullanıyorum.
huuuuup4 dedi: Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu değil. Hangi audioyu kullanıyorsunuz ses almak için? huuuuup4 dedi: Realtek diye bir şey bulamadım hocam ama sız şunumu kasediyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Örneğin ben VIA audio deck kullanıyorum.
huuuuup4 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #7 CosmicPaweTR dedi: Hayır hocam bu değil. Hangi audioyu kullanıyorsunuz ses almak için? Örneğin ben VIA audio deck kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığım 'High Definition Audio Device' olarak görünüyor.
CosmicPaweTR dedi: Hayır hocam bu değil. Hangi audioyu kullanıyorsunuz ses almak için? Örneğin ben VIA audio deck kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığım 'High Definition Audio Device' olarak görünüyor.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 26 Eylül 2024 #8 huuuuup4 dedi: Kulaklığım 'High Definition Audio Device' olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam realtek sürücüsü kurmanız lazım farklı ayarlar vesaire yapılabiliyor.
huuuuup4 dedi: Kulaklığım 'High Definition Audio Device' olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam realtek sürücüsü kurmanız lazım farklı ayarlar vesaire yapılabiliyor.
huuuuup4 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #9 CosmicPaweTR dedi: Hocam Realtek sürücüsü kurmanız lazım farklı ayarlar vesaire yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır?
CosmicPaweTR dedi: Hocam Realtek sürücüsü kurmanız lazım farklı ayarlar vesaire yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır?
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 26 Eylül 2024 #10 huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam. huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windowsun hangi sürümünü kullanıyorsunuz hocam? huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayrıca anakartınız modelini alabilirmiyim hocam.
huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam. huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windowsun hangi sürümünü kullanıyorsunuz hocam? huuuuup4 dedi: Kurmam gerekse kurayım sizin önerdiğiniz virüsüz bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayrıca anakartınız modelini alabilirmiyim hocam.