Discord'da ses sekmesi oluyor

Windows 10 Pro 22H2 sürümü anakart modeli MSI-B560ma Pro.
Hocam realtek indirmeniz lazım. Sitesi var isterseniz atayım ancak nasıl tam kurulur bilmiyorum siz bir internetten de araştırın. Kusura bakmayın bende geç cevap veriyorum yeni pc aldım onu kurmakla meşgulüm.

Hocam Realtek indirmeniz lazım. Sitesi var isterseniz atayım ancak nasıl tam kurulur bilmiyorum siz bir internetten de araştırın. Kusura bakmayın bende geç cevap veriyorum yeni PC aldım onu kurmakla meşgulüm.

Öncelikle hayırlı olsun Realtek'i bilgisayarıma kurdum hocam buradan sonrasındaki adımlar nelerdir?

Öncelikle hayırlı olsun Realtek'i bilgisayarıma kurdum hocam buradan sonrasındaki adımlar nelerdir?
Hocam şuan bios güncellemesi için mouseyi çıkardım eski bilgisayarımdan yazıyorum şuan benim işim bitsin hemen size geri dönüş sağlayacağım hocam.

Hocam şimdi, realtekte hiç mikrofon efekti diye bir bölüm varmıdır ayarlarda vesaire?

Son düzenleme:

Merhaba hocam micrafon efekti diye bir bölüm bulamadım maalesef

Merhaba hocam micrafon efekti diye bir bölüm bulamadım maalesef
Hmm garip. Kusura bakmayın hocam dün bilgisayar sürücülerimi kurmakla uğraştım cevap veremiyordum. Bekleyin birazdan geri dönüş yapıcam. Realtek uygulamasının ekranını atar mısınız?

Hmm garip. Kusura bakmayın hocam dün bilgisayar sürücülerimi kurmakla uğraştım cevap veremiyordum. Bekleyin birazdan geri dönüş yapacağım. Realtek uygulamasının ekranını atar mısınız?

Buyurun (hocam daha yeni fark etim resimler birkaç kere defa denememe rağmen yüklenmemiş)

Çok garip hocam nasıl yardımcı olabileceğim bilmiyorum.

Hiçbir şekilde yüklenmiyor mu buraya.

Şimdi oldu hocam buyurunuz

Çok garip hocam nasıl yardımcı olabileceğim bilmiyorum.

Hiçbir şekilde yüklenmiyor mu buraya.

Hocam sorunu halletim micrafon efektleri bölmünden akustik eko iptali açtım kulaklık bölümünden ise gürültü engelemeyi açtım sorun düzeldi teşekkür edrerim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 3.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 16
  • 4.png
    89,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 5.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…