Discord'da sesler karşıya gidiyor

Scrapes

Hectopat
Daha fazla  
Garip bir sorun. Dinlediğim müzikler, izlediğim video sesleri, oyun sesleri karşıya gidiyor ancak stereo mix gibi değil, doğrudan değil yani, sesi çok açmışım gibi gidiyor. Kulaklık jakını çıkarıp telefona takıp yüksek seste müzik açtım ve bu sefer karşıya gitmedi. Ve discord botundan dinlediğim müziğin sesi de gitmiyor karşıya, ne kadar yüksek olursa olsun. Nasıl düzelir fikri olan var mı?

Garip bir sorun. Dinlediğim müzikler, izlediğim video sesleri, oyun sesleri karşıya gidiyor ancak stereo mix gibi değil, doğrudan değil yani, sesi çok açmışım gibi gidiyor. Kulaklık jakını çıkarıp telefona takıp yüksek seste müzik açtım ve bu sefer karşıya gitmedi. Ve discord botundan dinlediğim müziğin sesi de gitmiyor karşıya, ne kadar yüksek olursa olsun. Nasıl düzelir fikri olan var mı?
Ses ayarlarından hassasiyeti değiştirerek deneyebilirsiniz.

Otomatik yapınca hassasiyeti çok yukarı çekiyor sanırım, yüksek sesle konuşmam gerekiyor.
Hassasiyeti yükseltince benim sesimi almıyor alçaltınca da diğer sesleri alıyor.
Bu tür ayarlarla düzelecek gibi değil, bu ayarları çok kurcaladım zaten. İlk mesajımda da belirtmiştim, kulaklığın mikrofon jakı bilgisayara takılı iken kulaklık jakını telefona takıp yüksek sesle müzik açtım ve bu sorun oluşmadı. Laptoplarda oluyormuş bu daha çok galiba ve ben de laptop kullanıyorum. USB ses kartı almaktan başka bir çözüm gelmiyor şu an için aklıma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı