steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.270 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 17 Ocak 2024 #11 iUgur dedi: Benim betterdiscord sebebi ile gümledi yüksek ihtimalle. Millete gidipde ben betterdiscord kullanıyorum dersem olacağı bu . Genişletmek için tıkla... Ben millete tema değiştirebildiğimi, silinen mesajları görebildiğim yerin ss'ini atmıştım.
iUgur dedi: Benim betterdiscord sebebi ile gümledi yüksek ihtimalle. Millete gidipde ben betterdiscord kullanıyorum dersem olacağı bu . Genişletmek için tıkla... Ben millete tema değiştirebildiğimi, silinen mesajları görebildiğim yerin ss'ini atmıştım.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 17 Ocak 2024 #12 Betterdiscord'u biliyordum zaten ama hesabı kapannalar olduğunu bildiğim için bulaşmamıştım, herkese teşekkürler.
Betterdiscord'u biliyordum zaten ama hesabı kapannalar olduğunu bildiğim için bulaşmamıştım, herkese teşekkürler.
Emirxqz1 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 Betterdiscord ve vencorda gerek yok ama bulmaya çalıştığınız kişinin discord adınıda birazda olsa hatırlamanız gerekiyor. ctrl + k
Betterdiscord ve vencorda gerek yok ama bulmaya çalıştığınız kişinin discord adınıda birazda olsa hatırlamanız gerekiyor. ctrl + k