Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 22 Eylül 2022 #11 LinusFenrir dedi: Bağlantılardan silip tekrar hesabınızı ekleyin sorun Spotify ve Discord'dan kaynaklı bende de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Konuda yaptığımı söylemiştim zaten. Lafonde dedi: @Kvtlu Bu genel bi bug gibi birşey. Önce Spotify'ı açın. Sonra Discord açıksa kapatın. Sonra Spotify'ı kapatmadan Discord'u açın. Sorun bende öyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Son düzenleme: 22 Eylül 2022
LinusFenrir dedi: Bağlantılardan silip tekrar hesabınızı ekleyin sorun Spotify ve Discord'dan kaynaklı bende de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Konuda yaptığımı söylemiştim zaten. Lafonde dedi: @Kvtlu Bu genel bi bug gibi birşey. Önce Spotify'ı açın. Sonra Discord açıksa kapatın. Sonra Spotify'ı kapatmadan Discord'u açın. Sorun bende öyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #12 Kvtlu dedi: Konuda yaptığımı söylemiştim zaten. Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun Discord'dan 1-2 gün bekleyin düzelir düzelmezse Discord desteğe yazın.
Kvtlu dedi: Konuda yaptığımı söylemiştim zaten. Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun Discord'dan 1-2 gün bekleyin düzelir düzelmezse Discord desteğe yazın.