Discord'da Spotify durumu gözükmüyor

Senpai095

Hectopat
Arkadaşlar Discord hesabım Spotify'a bağlı ve etkinlik durumu açık. Spotify'da gizlilik ayarları olması gerektiği gibi. Uygulamayı birkaç kez silip indirdim ama Spotify'ı masaüstü uygulamasında çalıştırınca ne telefonuma bağlayabiliyorum ne de Discord durumumda görünüyor. Ama tarayıcı üzerinden veya telefon üzerinden açınca hem Discord durumum gözüküyor hem tarayıcıdaki Spotify ile telefondaki Spotify'ı birbirine bağlayabiliyorum. Birkaç çözüm denedim hiçbiri işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord üzerinden Spotify bağlantısını kesip tekrar hesapları bağlamayı denediniz mi hocam?

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler. Spotify desteğe yazdım sorunu çözdüler. Diğer arkadaşlarada yardımcı olabilr diye yaptığım şeyleri yazıyorum.
Spotify'ı bilgisayardan tamamen kaldırdım ve Microsoft mağazasından tekrar indirdim hata çözüldü.

2 gün sonra aynı sorunu benimde başıma geleceğini nerden bilebilirdim teşekkürler
DÜZELTME: Sorun sürüm kaynaklıymış. Yakında fixleyeceklermiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…