Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.784 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 29 Nisan 2021 #11 Spotify'ı Discord hesabına bağlaman gerekiyor. Solda bulunan menüde bağlantılar'a tıkla. Spotify'a tıkla. Bağlantı için bir web sayfası açılacak. Cihazda zaten açık Spotify oturumun yoksa, önce oturum açmak ve kaydolmak için yönlendirileceksin. Onaylamak için Tamam'a tıkla. Kaynak: Discord - Spotify
Spotify'ı Discord hesabına bağlaman gerekiyor. Solda bulunan menüde bağlantılar'a tıkla. Spotify'a tıkla. Bağlantı için bir web sayfası açılacak. Cihazda zaten açık Spotify oturumun yoksa, önce oturum açmak ve kaydolmak için yönlendirileceksin. Onaylamak için Tamam'a tıkla. Kaynak: Discord - Spotify
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 29 Nisan 2021 #12 Spotify'ı oyun gibi göstermişsin. Önce onu kaldırman gerekiyor. Hesabı bağladığın zaman hangi cihazdan dinlersen dinle Discord durumunda görünecektir.
Spotify'ı oyun gibi göstermişsin. Önce onu kaldırman gerekiyor. Hesabı bağladığın zaman hangi cihazdan dinlersen dinle Discord durumunda görünecektir.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #13 Discord hesabını Spotify uygulamasına bağla. Olmuyorsa Spotify'ı kaldırıp internet sitesi üzerinden yeniden yükle. Ama yine de olmazsa oynuyor kısmını kaldır.
Discord hesabını Spotify uygulamasına bağla. Olmuyorsa Spotify'ı kaldırıp internet sitesi üzerinden yeniden yükle. Ama yine de olmazsa oynuyor kısmını kaldır.
Mikami Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #14 Spotify'daki ve Discord'daki bütün bağlantı ayarlarını aç. Sonra Discord'un dilini İngilizce yap. Ben bu şekilde düzeltmiştim.
Spotify'daki ve Discord'daki bütün bağlantı ayarlarını aç. Sonra Discord'un dilini İngilizce yap. Ben bu şekilde düzeltmiştim.