zeus78 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Mesela biri geldiğinde kişiyi etiketleyerek örnek: @Xxxxxx hoş geldin, yetkililer birazdan kayıt edecektir sabırlı ol. Bu şekilde mesaj atacak bot arıyorum ama DM'den değil. Kayıt kanalına yani sunucu kanalına. Yardımınıza ihtiyacım var.
Mesela biri geldiğinde kişiyi etiketleyerek örnek: @Xxxxxx hoş geldin, yetkililer birazdan kayıt edecektir sabırlı ol. Bu şekilde mesaj atacak bot arıyorum ama DM'den değil. Kayıt kanalına yani sunucu kanalına. Yardımınıza ihtiyacım var.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 MEE6 ekleyebilirsiniz.
zeus78 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 MamiDigital dedi: MEE6 ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabileceğimi bilmiyorum.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 zeus78 dedi: Nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MEE6'nın sitesine gidip Discord hesabınız ile giriş yaparak botun sunucudaki yapabileceği şeyleri kontrol edebilirsiniz.
zeus78 dedi: Nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MEE6'nın sitesine gidip Discord hesabınız ile giriş yaparak botun sunucudaki yapabileceği şeyleri kontrol edebilirsiniz.