Discord'da tanımadıgım biri tarafından arkadaş eklendim

QuiedKadir

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Discord da tanımadıgım biri tarafından arkadaş eklendiğimi fark ettim ve ortak sunucu, arkadaşlar hiçbir şey yok. DM bomboş ama bir şekilde bana garip bir fotoğraf attı. Yakın zamanda hiçbir şey indirmedim virüs girmesi de imkansız bu neden kaynaklı olabilir?

Arkadaşlar merhaba Discord da tanımadıgım biri tarafından arkadaş eklendiğimi fark ettim ve ortak sunucu, arkadaşlar hiçbir şey yok. DM bomboş ama bir şekilde bana garip bir fotoğraf attı. Yakın zamanda hiçbir şey indirmedim virüs girmesi de imkansız bu neden kaynaklı olabilir?

Hocam niyeti kötü olabilir ne olur ne olmaz bir konuşmaya calışın bir şey demese direk engelliyin

Tokeniniz çalınmış olabilir şifreyi yenilediğinizde düzelecektir.
Konuya mesaj atmadan önce konuyu okusan iyi olur.

Ve konu sahibinin sorununa gelirsek, Discordda tanımadığın biri tarafından arkadaş eklenmen gayet normal. Yanlış eklemiş olabilir, rastgele sallamıştır sen gelmişsindir. Eğer istiyorsan onu arkadaşlıktan silebilirsin.

Tokeninizin çalınması ihtimali var. Onun dışında yetkili uygulamalarda fark etmeden izin verdiginiz bir uygulama olabilir. Veya önceden arkadaş eklediğiniz biri ppsini değişmiş olabilir.

Hocam token ne demek?
Hesabınızın kimlik nosu gibi düşün. Sunuculara bot basmak için vs kullanıyorlar yani tokenini ele geçirdiklerinde seni sunuculara vs ekleyebilirler. Şifreni değiştirdiğinde tokenin yenilenir.

Sadece biri onu arkadaş eklemiş. Ben seni arkadaş olarak ekleyince tokenin mi çalınıyor?
Arkadaş isteği gelmeden direkt eklediyse evet. Eğer sadece istek geldiyse ve kendisi kabul ettiyse token çalınmış olmayabilir ama bu da konu sahibinin hatası olur çünkü konuyu okuyunca o anlama çıkıyor.

Aynısı geçenlerde bana da olmuştu. Birdenbire tanımadığım biri tarafından arkadaş eklendim. Aynı sunucuyu paylaşıyor muyuz diye baktığımda yoktu. Normalde eklenmesi için nickimi ve # sayılı olan yeri bilmesi gerekiyor. Sorduğumda ise random ekledim dedi. Çok şüpheli durum. Bende engelledim geçtim. Discord çok sıkıntılı yer olmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı