emrebello Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #11 Hocam arkadaşınız sizi trolleme ihtimali var mı? ggbro dedi: O zaman bir arkadaşın seni trollüyor. Kapı numarasına kadar mı söyledi? Öyleyse zaten seni tanıyordur. Genişletmek için tıkla... Evet kat numarasına kadar nasıl bilsin bende onu diyecektim.
Hocam arkadaşınız sizi trolleme ihtimali var mı? ggbro dedi: O zaman bir arkadaşın seni trollüyor. Kapı numarasına kadar mı söyledi? Öyleyse zaten seni tanıyordur. Genişletmek için tıkla... Evet kat numarasına kadar nasıl bilsin bende onu diyecektim.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ekim 2021 #12 Troll yüksek ihtimal. (Konu değil.)
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 2 Ekim 2021 #13 Tatarin dedi: Discord'dan biriyle konusuyordum sonra konumumu soyledi, dogru konum. Bu arada kapiyi kilitledim korkudan, nasıl bulmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Başka troll fikri var mı kanka bende kullanayım. (!)
Tatarin dedi: Discord'dan biriyle konusuyordum sonra konumumu soyledi, dogru konum. Bu arada kapiyi kilitledim korkudan, nasıl bulmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Başka troll fikri var mı kanka bende kullanayım. (!)
Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 183 2 Ekim 2021 #14 Arkadaşlar Snapchat'ten eklemistim oradan bulmus konumum acikmis ya. Discord hayatim bitti şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 2 Ekim 2021 #15 Tatarin dedi: Discord'dan biriyle konusuyordum sonra konumumu soyledi, dogru konum. Bu arada kapiyi kilitledim korkudan, nasıl bulmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Tetikte ol ve imkanın varsa evde bubi tuzakları oluştur, bıçak, sopa ikisinden de odanda olsun.
Tatarin dedi: Discord'dan biriyle konusuyordum sonra konumumu soyledi, dogru konum. Bu arada kapiyi kilitledim korkudan, nasıl bulmus olabilir? Genişletmek için tıkla... Tetikte ol ve imkanın varsa evde bubi tuzakları oluştur, bıçak, sopa ikisinden de odanda olsun.
Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #16 Tatarin dedi: Arkadaşlar Snapchat'ten eklemistim oradan bulmus konumum acikmis ya. Discord hayatim bitti şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'da neden kimliğinizi gizliyorsunuz ki anlamıyorum. Bazı insanlar soyadını söylemekten bile çekiniyor hatta bazıları ismini yalan söylüyor alt tarafı bir program Discord hayatınız neden bitsin.
Tatarin dedi: Arkadaşlar Snapchat'ten eklemistim oradan bulmus konumum acikmis ya. Discord hayatim bitti şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'da neden kimliğinizi gizliyorsunuz ki anlamıyorum. Bazı insanlar soyadını söylemekten bile çekiniyor hatta bazıları ismini yalan söylüyor alt tarafı bir program Discord hayatınız neden bitsin.
RY0 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #17 Arkadaşım biz ne yapabiliriz polise git siber tehdit alıyorum diye, tanıdığın birisi başka bir hesaptan da yazmış olabilir.
Arkadaşım biz ne yapabiliriz polise git siber tehdit alıyorum diye, tanıdığın birisi başka bir hesaptan da yazmış olabilir.