Discord'da tanışılan kişi T.C. Kimlik numarası ve telefon numarası ile tehdit ediyor

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Daha önce Discord üzerinden tanıştığım o kadar tanımadığım birine adım ve soy ismimi vermiştim. Kendisi panel yolundan ile T.C. mi anne baba adımı bularak bana atmıştı ve sonra bir sunucuda ifşalamıştı. Asıl olay o değil, aradan zaman geçti bir arkadaşımla onu bulduk. Arkadaşım benimle uğraşmaması gerektiğini söyledi ama o bana babanı arayacağım dedi. Sonra arkadaşım kurtardı ama ararsa ne der babama, ondan korkuyorum. 13 yaşındayım.

Ararsa ne diyebilir? Bundan çok korkum var rüyalarıma giriyor artık, bıktım böyle hayattan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Engelle yaşamına devam et seni korkutup attıkları palavralar ile istediklerini yaptırmaları için manüpile ediyorlar korkmana gerek yok.

Adını ve soyadını hiçbir yerde paylaşma. Ben de öyle yapıyorum

Bu elemanlardan bir cacık olmaz, arayacaklarınıda sanmıyorum, engelle geç, istersen annenin veya babanın telefonundan bilinmeyen veya kayıtlı olmayan numaraları engelle diyebilirsin.

Hayattan soğuma böyle şeyler yüzünden, kimseye soyadını paylaşma. Panel çok basit. Bir şey yapamaz korkmana gerek yok. Onun da yaşının küçük olduğunu düşünüyorum...

Sadece senin korkman için blöf yapıyor. Babanı ararsa başına neler geleceğini gayet iyi biliyor zaten.

Bunu babanıza anlatabilirsiniz şahsen ben böyle bir şey olsa anlatırdım çekinmezdim bu hayatta bunlardan bolca var babanıza anlatırsanız bence hoş bir şekilde karşılayacaktır sırf 1 veled yüzünden hayattan bu kadar çabuk soğuma T.C. ile hiçbir şey yapılmıyor bugün.

Discord yetkililerine söyle onlar direk banlatır onu.

Sence ne diyebilir? Sizin aranızda ne geçti biz bilmiyoruz ki. Bunun cevabını sen vereceksin. Kaldı ki eleman bir sürü suç işlemiş. Senin kişisel bilgilerini ifşalamış. Yetmemiş seni tehdit etmiş. Bunlar siber suçlardır. Sence bu suçları işleyen biri babanı niye arasın? Kendi bilmiyor mu yaptığının suç olduğunu. Sadece seni korkutup belki senden para koparacak. Bunun da baban tarafından bilinmesini istemez. Çünkü Babanın işi yasal yollardan çözeceğini bilir. O yüzden durumu bence önce sen babana direk söyle. Çünkü sonuçta elemanın elinde tc kimlik numaran var. Hadi sen reşit değilsin senin üzerinden işlem yapamaz ama babanın ya da annenin tc sini de bulursa iş o zaman değişir. Sonra baban dolandırıldığını fark ederse ve bu işin içinde senin de olduğunu öğrenirse durum daha da kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…