Discord'da tehdit ediliyorum

Bu tipler çok fazlaca bulunuyor sadece isim soy isim ve ili bilseler bile yeterli o bilgileri bulmak için senin dediğin data konusu ise 21 Kasım 2022 de halk sağlığı yönetim sistemi (hsys)den bu güne kadar Türkiye tarihinin en büyük veri sızıntısı yaşandı ve bütün bilgiler internette ücretsiz paylaşıldı çoğu link şu anda erişilemez olsa da fazla sayıda kişide var ve bu kişilerde insanların gözünü korkutmaya çalışıyorlar gidip şikayet edebilirsin ama uğraşmaya değmez gibime geliyor o fotoğraf konusu ise zaten t.cni falan buldularsa gerisi geliyor.

Bana da yaptılar aynısını 9 ay önce attı tüm bilgilerimi hiç bir şey yapmadı. Dava açarsınız bir şey yaparsınız size kalmış ama boşa para harcamayın bence bir şey yapamazlar.

Çok takan biri değilsen fotoğrafının yayılmasında bir problem yok. E-posta çok bir sıkıntı olmaz. Şifre değiştirirsin 2 aşamalı doğrulama falan eklersin. Telefon numarasıda çok fazla arayan, bot basan vs. kişiler olursa değiştirirsin.

Bana da yaptılar aynısını 9 ay önce attı tüm bilgilerimi hiçbir şey yapmadı. Dava açarsınız bir şey yaparsınız size kalmış ama boşa para harcamayın bence bir şey yapamazlar.

Bende yaşadım bütün maillerim falan ellerindeydi şantaj yapıyorlardı işte sonuç.

İnternetteki mernis datasında on milyonlarca TC vatandaşının kimlik bilgileri var zaten. Bu tarz kişilerle muhattap olmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…