Discord'da tehdit ediliyorum

Onlar için Discord hesabı önemli değilki yüksek ihtimal ellerinde başka dolu hesap vardır kapatmanız bir şey değiştirmez. Boşa uğraşmış olursunuz.

Olsun hocam ID ve mesajları kaybetmeleri amaç. Aynı hesabı kullanamadıktan sonra nasıl tekrar mesajları bulacaklar ki.

Ben Türkçe yazdım ve Türkçe geri dönüş yapılmıştı.

Hocam bana da Türkçe dönüş yapılmışta adam hiç Türk birine benzemiyor .

t.c bulmak artık çok basit çok kafaya takmayın önerim budur t.c kimlik vs bilgiler 150 TL'lik bir programla çok kolayca bulunuyor veya ücretsiz programlar ile hiç endişe etmeyin ama illa ceza vereceğim derseniz savcılık en iyi yol olur.

Olsun hocam ID ve mesajları kaybetmeleri amaç. Aynı hesabı kullanamadıktan sonra nasıl tekrar mesajları bulacaklar ki.

Hocam bana da Türkçe dönüş yapılmışta adam hiç Türk birine benzemiyor .

Otomatik mesajdır Discord gibi leş ortamı olan bir platformun desteği güzel olamaz zaten olsa ortamı böyle olmazdı çok uğraşmanıza gerek yok bence sallayın.

Sizce kullanmayı bırakmalı mıyım? 1 ay gibi süre oldu başlayalı.

Ben kaç yıldır kullandığımı hatırlamıyorum bana da böyle tipler geldi arkadaşta oldum sonra hepsiyle iletişimi kestim boş boş tiplerdi çok fazla public sunucularda takılmanızı önermem bu tür olaylar çok fazla zamanında public sunucuda mod isteği gelmişti geri çevirmiştim. 3 tane arkadaş edinmiştim 1 tanesi gitti diğeriyle 3 yıla yakındır arkadaşım yani biraz şans işi ama size bir tavsiye profilinde GIF halinde sigara içen kız veya çapraz kamera açısıyla suratını zoomlayan kız profilli çocuklardan uzak durun hepsi Underground forumlardan dilenerek aldıkları panellerle milleti tehdit eden çocuklar.

Hocam Discord olayı yanlış anlayıp açtığım talebi kapattı ne yapmam gerekir?

Ama ondan 4 dakika sonra da başka bir şey göndermiş bana ve şöyle yazıyor.

Fotoğraflarınız nasıl fotoğraflar yani nerede sakladığınız fotolar bunlar? Özel fotoğraflarınız mı?

Hocam bildiğin yüzümün gözüktüğü selfiler.

Sanırım bu Discord'un gerçekten anlama sıkıntısı falan var. Bunu düşünmeye başladım.

Altta ben bu mesajların linklerini cevap olarak zaten vermişim ve bir de yetkilinin yazdığı şeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…