O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 4 20 Kasım 2022 #1 Şu videoda 9:44'teki videoyu nasıl yapabilirim? Aynı şekilde bir de 9:09'da daralıp kaybolan video var. Bunları nasıl yapabilirim?
Şu videoda 9:44'teki videoyu nasıl yapabilirim? Aynı şekilde bir de 9:09'da daralıp kaybolan video var. Bunları nasıl yapabilirim?
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 Maalesef şimdilik mümkün değil gibi ama outdated bir video buldum belki yenisi çıkmıştır: Link
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarayabilir.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 4 20 Kasım 2022 #4 raster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... O videodakileri yapmaya üşendim fakat gnome.Webm diye bir sunucu buldum oraya atılanları indiriyorum.
raster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... O videodakileri yapmaya üşendim fakat gnome.Webm diye bir sunucu buldum oraya atılanları indiriyorum.