zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Arkadaşın sunucuya Boost basmıstım yanlışlıkla kickledi beni, geri girdim falan 2 hafta geçmesine rağmen Boost basamıyorum. O sunucuda da Boost basılı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
Arkadaşın sunucuya Boost basmıstım yanlışlıkla kickledi beni, geri girdim falan 2 hafta geçmesine rağmen Boost basamıyorum. O sunucuda da Boost basılı değil.
hasgüleç Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı, Satranç Analisti 10 Eylül 2023 #2 Ayarlar > Sunucu takviyesi kısmından aktarmayı dene.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 hasgüleç dedi: Ayarlar > sunucu takviyesi kısmından aktarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Öyle bir secenek yok iste.
hasgüleç dedi: Ayarlar > sunucu takviyesi kısmından aktarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Öyle bir secenek yok iste.