O oosmaan Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #1 Bilgisayar ve telefona WO Mic'i indirdim ama bunu Discord'a basıl bağlayacağımı bilmiyorum.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.220 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #2 Bir arkadaşım 2 hesap kullanıyordu. Sesli sohbet odasına hem telefonundan hem de bilgisayarından giriyordu. Telefonunun sesini kapatıp bilgisayardaki kulaklığının mikrofonunu kapatıyordu. Aradaki farkı hissetmiyorduk.
Bir arkadaşım 2 hesap kullanıyordu. Sesli sohbet odasına hem telefonundan hem de bilgisayarından giriyordu. Telefonunun sesini kapatıp bilgisayardaki kulaklığının mikrofonunu kapatıyordu. Aradaki farkı hissetmiyorduk.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Ağustos 2023 #3 oosmaan dedi: Bilgisayar ve telefona WO Mic'i indirdim ama bunu Discord'a basıl bağlayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girip mikrofonunuzu seçin.
oosmaan dedi: Bilgisayar ve telefona WO Mic'i indirdim ama bunu Discord'a basıl bağlayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girip mikrofonunuzu seçin.