erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 20 Aralık 2023 #1 Selam. Telefon eklemek istemiyorum, bir şey yapmayacağım sadece belirli sunucuda sohbet edeceğim. Herhangi bir sorun çıkar mı?
Selam. Telefon eklemek istemiyorum, bir şey yapmayacağım sadece belirli sunucuda sohbet edeceğim. Herhangi bir sorun çıkar mı?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Telefon numarası isteyen sunucularda var istemeyenlerde.
yusufwsm Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen5 5500 / Rx 6600 / DDR4 16Gb Ram / 512Gb M2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2023 #3 erkekavcisii dedi: Selam. Telefon eklemek istemiyorum, bir şey yapmayacağım sadece belirli sunucuda sohbet edeceğim. Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda sohbet etmek için telefon numaranı doğrulamış olman gerekiyor onun dışında herhangi bir sorun çıkmaz.
erkekavcisii dedi: Selam. Telefon eklemek istemiyorum, bir şey yapmayacağım sadece belirli sunucuda sohbet edeceğim. Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda sohbet etmek için telefon numaranı doğrulamış olman gerekiyor onun dışında herhangi bir sorun çıkmaz.