zachaer21 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Discord'da iki hesabım var birini önceden açmiştım ilk hesabımı kullanıyorum onceden açtıgım hesapta telefonum kayıtlı nasıl kaldırabilirim?
Discord'da iki hesabım var birini önceden açmiştım ilk hesabımı kullanıyorum onceden açtıgım hesapta telefonum kayıtlı nasıl kaldırabilirim?
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2021 #2 Discord ayarları açın ve numaranıza basın ve sifrenizi girip kaldırın.
Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 zachaer21 dedi: Discord'da iki hesabım var birini önceden açmiştım ilk hesabımı kullanıyorum onceden açtıgım hesapta telefonum kayıtlı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord dan ayarlara girin hesabım kısmından telefon numaranızın yanında kaldır seçeneği vardır oradan kaldırın
zachaer21 dedi: Discord'da iki hesabım var birini önceden açmiştım ilk hesabımı kullanıyorum onceden açtıgım hesapta telefonum kayıtlı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord dan ayarlara girin hesabım kısmından telefon numaranızın yanında kaldır seçeneği vardır oradan kaldırın
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #4 Telefon numarasını kaldırırsanız çoğu ihtimal hesabımınız doğrulamaya düşecek ve tekrardan no isteyecektir. (Çoğu ihtimal)
Telefon numarasını kaldırırsanız çoğu ihtimal hesabımınız doğrulamaya düşecek ve tekrardan no isteyecektir. (Çoğu ihtimal)