mağdurmehmet Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Tüm davetlerin geçerli olduğu halde davetler geçersiz hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #2 mağdurmehmet dedi: Tüm davetlerin geçerli olduğu halde davetler geçersiz hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de WARP açık olunca oluyordu. Bunun gibi bir sorun olabilir, veya IP ban gibi şeyler olabilir. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Tüm davetlerin geçerli olduğu halde davetler geçersiz hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de WARP açık olunca oluyordu. Bunun gibi bir sorun olabilir, veya IP ban gibi şeyler olabilir.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 mağdurmehmet dedi: Tüm davetlerin geçerli olduğu halde davetler geçersiz hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bizde öyle bir problem yok reis, IP banlı olabilirsin başka gruplara girmeyi dene. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Tüm davetlerin geçerli olduğu halde davetler geçersiz hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bizde öyle bir problem yok reis, IP banlı olabilirsin başka gruplara girmeyi dene.
KS KS mağdurmehmet Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 MustafaİRen dedi: Bizde öyle bir problem yok reis, IP banlı olabilirsin başka gruplara girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd. Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Bizde öyle bir problem yok reis, IP banlı olabilirsin başka gruplara girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #5 mağdurmehmet dedi: Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd. Genişletmek için tıkla... Hocam modeme reset atın, düzelecektir. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd. Genişletmek için tıkla... Hocam modeme reset atın, düzelecektir.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 mağdurmehmet dedi: Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir problem yok, modeme reset atın düzelmezse Discord'u silip yükleyin. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Atılan tüm sunuculardan banlı olamam. Ddd. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir problem yok, modeme reset atın düzelmezse Discord'u silip yükleyin.
KS KS mağdurmehmet Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #7 discordf dedi: Hocam modeme reset atın, düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. MustafaİRen dedi: Dediğim gibi bir problem yok, modeme reset atın düzelmezse Discord'u silip yükleyin. Eki Görüntüle 2295180 Genişletmek için tıkla... Silemem 2ad olan telefonum kırık silersem giremem tekrar. Artı 0 Eksi
discordf dedi: Hocam modeme reset atın, düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. MustafaİRen dedi: Dediğim gibi bir problem yok, modeme reset atın düzelmezse Discord'u silip yükleyin. Eki Görüntüle 2295180 Genişletmek için tıkla... Silemem 2ad olan telefonum kırık silersem giremem tekrar.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 mağdurmehmet dedi: Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle değil fişini çekip 10 dakika açmayacaksınız reis. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle değil fişini çekip 10 dakika açmayacaksınız reis.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #9 mağdurmehmet dedi: Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hocam. Pek bilgim yok ama. İP yenilemeden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
mağdurmehmet dedi: Reset atınca tekrar interneti kurmak gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hocam. Pek bilgim yok ama. İP yenilemeden bahsediyorum.
KS KS mağdurmehmet Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 MustafaİRen dedi: Öyle değil fişini çekip 10 dakika açmayacaksınız reis. Genişletmek için tıkla... niyeki discordf dedi: Bende olmadı hocam. Pek bilgim yok ama. İp yenilemeden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox oynuyorum diye WARP açıkta ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Öyle değil fişini çekip 10 dakika açmayacaksınız reis. Genişletmek için tıkla... niyeki discordf dedi: Bende olmadı hocam. Pek bilgim yok ama. İp yenilemeden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox oynuyorum diye WARP açıkta ondan olabilir mi?