Discord'da ücretsiz Nitro almak

Verip vermediğini bilmiyorum kampanya devam ediyorsa verir.
Yanlış anladınız hocam anlatmak istediğim Xbox avantajlar bölümünde 3 aylık discord nitro veriyordu fakat discord kullanmadığım için kullanmamıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230218_204336_685.jpg
    IMG_20230218_204336_685.jpg
    219,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu nitro tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar ? Game Pass Ultimate avantajlar bölümünde 3 aylık nitro veriyor önemliyse kullanacağım.
Bence tek artısı eğer internetin iyiyse 1440p 60FPS yayın yapabiliyorsun. Benim internetim 1 gigabit olduğu için doyasıya kullanabiliyorum o yüzden kaçırmadım fırsatı. Eğer kullanabiliyorsam 3 aylık ücretsiz kodunu satın alabilirim.

Yanlış anladınız hocam anlatmak istediğim Xbox avantajlar bölümünde 3 aylık discord nitro veriyordu fakat discord kullanmadığım için kullanmamıştım.
Kullanma şartları bölümünde daha önce nitro kullanılmamış hesap mı olması gerektiği yazıyor? Eğer kullanmayacaksanız satın alabilirim.

Yanlış anladınız hocam anlatmak istediğim Xbox avantajlar bölümünde 3 aylık Discord Nitro veriyordu fakat Discord kullanmadığım için kullanmamıştım.

Hocam Nitro kısaca avatarının hareketli olmasını sağlar idni değiştirebilirsin istediğin sunucularda istediğin avatar ve afiş başka sunuculara takviye basabiliyorsun. Yani kullanıp kullanmamak size kalmış.

Evet önceden Nitro kullanmamış olmanız gerek denemiştim önceden.

Bence tek artısı eğer internetin iyiyse 1440p 60FPS yayın yapabiliyorsun. Benim internetim 1 gigabit olduğu için doyasıya kullanabiliyorum o yüzden kaçırmadım fırsatı. Eğer kullanabiliyorsam 3 aylık ücretsiz kodunu satın alabilirim.

Kullanma şartları bölümünde daha önce Nitro kullanılmamış hesap mı olması gerektiği yazıyor? Eğer kullanmayacaksanız satın alabilirim.

Kullanma şartları bölümünde daha önce nitro kullanılmamış hesap mı olması gerektiği yazıyor? Eğer kullanmayacaksanız satın alabilirim.
Yanlış bilmiyorsam key vermiyor.Yani hesap bağlamanız gerekiyor ve evet daha önce nitro kullanmamış kişiler için geçerli.
Hocam Nitro kısaca avatarının hareketli olmasını sağlar idni değiştirebilirsin istediğin sunucularda istediğin avatar ve afiş başka sunuculara takviye basabiliyorsun. Yani kullanıp kullanmamak size kalmış.
O zaman benim için bir faydası yok. 😂
Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı