Discord'da uzun süredir bulamadığım arkadaşıma nasıl ulaşabilirim?

1efe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun zaman önce bir oyunda arkadaş edinmiştim. Bayağı konuşup iyi anlaşıyorduk ama tek konuşabildiğimiz yer Discord'du ve arkadaşım bir gün hesabı çalındı ya da şifresini unuttu ya da her ne olduysa onu uzun bir süre aradım ama bulamadım. ona ulaşmamın bir yolu var mı acaba?

O hesabına mesaj attığınızda yazdıklarınız kırmızı renge dönüyorsa engellemiş olabilir sizi. Eğer böyle bir durum yoksa direkt mesajlar kısmında hesabı deleted user olarak gözüküyorsa hesap kapatılmış demektir, eğer böyle bir durum yoksa dediğiniz gibi uzun süre girmiyor olabilir. Başka bir ileştim bilgisini sizinle paylaşmadı ise Discord harici bir yerden ulaşmanız mümkün değil gibi gözükmekte.

Aynısını LoL'de yaşadım. Hemen hemen 1 aya yakın bir kızla konuşuyordum ve şehir değiştirip döndüğümde tekrar oyunda göremedim. 3 yıl falan geçti hesabı hâlâ duruyor. Her sezon platin, elmas dereceli kasan biri aniden kaybolunca merak etmiştim ama ulaşamadım. Desteğe yazıp mail istemeyi düşündüm fakat vermeyeceklerini bildiğim için hiç denemedim 😄

Merhaba, ben uzun zaman önce bir oyunda arkadaş edinmiştim. Bayağı konuşup iyi anlaşıyorduk ama tek konuşabildiğimiz yer Discord'du ve arkadaşım bir gün hesabı çalındı ya da şifresini unuttu ya da her ne olduysa onu uzun bir süre aradım ama bulamadım. Ona ulaşmamın bir yolu var mı acaba?

Hocam biraz zor o benim de güzel arkadaşlarım vardı ama hesabın şifresini unutuğum için giriş yapamadım şuan kimbilir ne yapıyolar cok güzelde bi minecarft grubumuz vardı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı