Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba herkese, gore içerikleri nasıl yasaklayacağım kendi sunucumda? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Merhaba herkese, gore içerikleri nasıl yasaklayacağım kendi sunucumda? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 14 Kasım 2023 #2 Ergosphere dedi: Merhaba herkese, gore içerikleri nasıl yasaklayacağım kendi sunucumda? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Biri atınca sil banla. Manyağın biri daha bana bugün DM'den kafa kesme videosu attı.
Ergosphere dedi: Merhaba herkese, gore içerikleri nasıl yasaklayacağım kendi sunucumda? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Biri atınca sil banla. Manyağın biri daha bana bugün DM'den kafa kesme videosu attı.
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Mecbur bakmam gerekiyor ama, etklienmiyorum böyle şeylerden ama yanlış yani atılmaması gerekiyor. Birisinin yüzünün derisini çıkarıp maske yapan birkaç kişinin videosunu atmışlar servera.
Mecbur bakmam gerekiyor ama, etklienmiyorum böyle şeylerden ama yanlış yani atılmaması gerekiyor. Birisinin yüzünün derisini çıkarıp maske yapan birkaç kişinin videosunu atmışlar servera.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 14 Kasım 2023 #4 Ergosphere dedi: Mecbur bakmam gerekiyor ama, etklienmiyorum böyle şeylerden ama yanlış yani atılmaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak imkansız sanırım.
Ergosphere dedi: Mecbur bakmam gerekiyor ama, etklienmiyorum böyle şeylerden ama yanlış yani atılmaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak imkansız sanırım.
burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Jettaq dedi: Biri atınca sil banla. Manyağın biri daha bana bugün DM'den kafa kesme videosu attı. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dedin üzüldüm şimdi (!)
Jettaq dedi: Biri atınca sil banla. Manyağın biri daha bana bugün DM'den kafa kesme videosu attı. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dedin üzüldüm şimdi (!)
Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 Jettaq dedi: Otomatik olarak imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bot aracılığıyla olmuyor diyorsunuz yani? Teşekkür ederim o halde.
Jettaq dedi: Otomatik olarak imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bot aracılığıyla olmuyor diyorsunuz yani? Teşekkür ederim o halde.