lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2024 #1 Bunu nasıl yapabilirim bilen varsa öğretirse sevinirim.
R Royaldaking Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Kullanıcı ayarlarından etkinlik gizliliğini aç
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 6 25 Ocak 2024 #3 Ayarlar > Etkinlik gizliliği > mevcut durumu mesaj olarak göster
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ocak 2024 #4 MacBethad dedi: Ayarlar > etkinlik gizliliği > mevcut durumu mesaj olarak göster. Genişletmek için tıkla... O sadece Valorant oynuyor gösteriyor öyle göstermiyor ki.
MacBethad dedi: Ayarlar > etkinlik gizliliği > mevcut durumu mesaj olarak göster. Genişletmek için tıkla... O sadece Valorant oynuyor gösteriyor öyle göstermiyor ki.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 25 Ocak 2024 #5 lieys dedi: O sadece Valorant oynuyor gösteriyor öyle göstermiyor ki. Genişletmek için tıkla... Maça girdiğinizde o ekran da değişiyor diye biliyorum.
lieys dedi: O sadece Valorant oynuyor gösteriyor öyle göstermiyor ki. Genişletmek için tıkla... Maça girdiğinizde o ekran da değişiyor diye biliyorum.
G Grkm0146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 lieys dedi: Eki Görüntüle 2096807 Bunu nasıl yapabilirim bilen varsa öğretirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... YT'ye Valorant Discord rich presence tarzı arama yaparsan gerekli videolar karşına çıkacaktır.
lieys dedi: Eki Görüntüle 2096807 Bunu nasıl yapabilirim bilen varsa öğretirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... YT'ye Valorant Discord rich presence tarzı arama yaparsan gerekli videolar karşına çıkacaktır.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 GitHub - colinhartigan/valorant-rpc: Feature-rich Discord rich-presence implementation for VALORANT Feature-rich Discord rich-presence implementation for VALORANT - colinhartigan/valorant-rpc github.com Ban sebebi olabilir sorumluluk kabul etmiyorum.
GitHub - colinhartigan/valorant-rpc: Feature-rich Discord rich-presence implementation for VALORANT Feature-rich Discord rich-presence implementation for VALORANT - colinhartigan/valorant-rpc github.com Ban sebebi olabilir sorumluluk kabul etmiyorum.