Discord'da video izlerken virüs bulaşır mı?

pcsorunu

Centipat
Arkadaşlar şimdi ben telefondan bir sunucuya girdim arkadaşım atmıştı, ama güvenilir mi bilmiyorum. Daha sonra orada birkaç video izleyip çıktım. Bugün bilgisayar kendi kendine Wi-Fi'yi kesti oyun oynarken mouse otomatik olarak başka yerlere döndü vs. Kaspersky Free ile tam tarama yaptım ama bir şey bulmadı (1 bulut dosyası atlandı yazıyor ve bir sürü kilitli dosya bulmus) sizce virüs vs bulaşmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji o kadar gelişmiş değil. Video ile virüs bulaşma ihtimali Acun Ilacılının fakirleşmesi kadar imkansız. İnternetinizin kesilmesi ve mouseun hareket etmesi normal, tesadüfe gelmiştir.

Telefondan sunucuya girip video izledim diyorsun. O halde bilgisayarına nasıl bulaşsın? Ya anlatımın bozuk ya da ortada bir terslik var.

Bunlara istinaden bulaşmaz. Discord'a öyle bir açık da yok zaten. Sadece AV programlarını triggerlayan videolar, gifler olabiliyor.

İnternetten izlendiğinde sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama indirip izlerse ihtimal var.

Normal atılan videoyu izledim ama başka konularda her şekilde iniyor autorum vs olabilir demişler dogru mu o bilgiler.

Hesap aynı ve de PC'den de izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…