Discord'da WARP ile erişim problemi yaşanıyor

uLashh

Hectopat
Daha fazla  
Ben WARP Zero Trust'u neredeyse 1 aydır Discord için kullanıyordum bugün 1 saat önceye kadar çok güzel çalışıyordu. Şimdi mesajlar yüklenmemeye başladı sorunu yaşayan başka biri ya da çözümünü bilen var mı?

Merhaba, WARP bazı zamanlarda Discord'da kişilerin BIO'sunu yüklemiyor ancak Proton gibi VPN kullanınca geri düzeliyor. Sorun warptır ve normal bir sorundur.

Şuan herhangi bir sohbet mesajı göremiyorum sadece sesli sohbetlere girebiliyorum ama anlamadığım şey 20 küsür gündür düzenli çalışan şey şimdi neden bozuldu :( internetten baktığımda API sınırı aşıldığı için ip block yediğim yazıyor fakat ben 1 mesaj attım 1 saat içinde. sorun acaba çok fazla discord serverına üye olduğum için olabilir mi? bir de ip değiştirmek sorunu çözer yazanlar olmuş redditte ama teknoloji cahiliyim bu ip değişimi sorun çıkarır mı

Ben WARP Zero Trust'u neredeyse 1 aydır Discord için kullanıyordum bugün 1 saat önceye kadar çok güzel çalışıyordu. Şimdi mesajlar yüklenmemeye başladı sorunu yaşayan başka biri ya da çözümünü bilen var mı?
Aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda. Bugün oldu problem. Ekstra olarak çözülür diye fazladan adress ve domain ekledim fakat düzelmedi henüz. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Çözüm bulursanız paylaşır mısınız ?

Farklı sağlam bir VPN indirin. Deneme olarak açın profiller yüklenecektir. Sonra WARP'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Denedim fakat o şekilde olmadı. Canary kurdum hiç giriş bile yapamadım. Discord ve canary ayrı ayrı olarak var iken ekstra olarak Discord portable yükledim şimdi. Zero Trust açıkken Portable'da şu an sorun gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı