N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #1 Yayın açtım sonra aniden ses gitmiyor, yukarıda uyarı veriyor. Ne yapacağım?
Çözüm N N NanoTe 8 Eylül 2022 Zembla dedi: Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an geçti ses ayarlarını sıfırladım ondan sonra laptop mikini seçtim videoda görmüştüm duzeldi.
Zembla dedi: Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an geçti ses ayarlarını sıfırladım ondan sonra laptop mikini seçtim videoda görmüştüm duzeldi.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Eylül 2022 #2 Yayının mı sesi gitmiyor? Artı 0 Eksi
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.118 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Ekran olarak değil de yayın açtığınız uygulamayı seçmeniz gerekiyor sesin gitmesi için. Artı 0 Eksi
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #4 Cristo20 dedi: Ekran olarak değil de yayın açtığınız uygulamayı seçmeniz gerekiyor sesin gitmesi için. Genişletmek için tıkla... Bak arkadasim kapattım yayını kapatsam da gitmiyor. 389072 dedi: Yayının mı sesi gitmiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır komple gitti açtıktan sonra Artı 0 Eksi
Cristo20 dedi: Ekran olarak değil de yayın açtığınız uygulamayı seçmeniz gerekiyor sesin gitmesi için. Genişletmek için tıkla... Bak arkadasim kapattım yayını kapatsam da gitmiyor. 389072 dedi: Yayının mı sesi gitmiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır komple gitti açtıktan sonra
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 8 Eylül 2022 #5 NanoTe dedi: Yayın açtım sonra aniden ses gitmiyor, yukarıda uyarı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin ? Artı 0 Eksi
NanoTe dedi: Yayın açtım sonra aniden ses gitmiyor, yukarıda uyarı veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin ?
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #6 Zembla dedi: Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an geçti ses ayarlarını sıfırladım ondan sonra laptop mikini seçtim videoda görmüştüm duzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Zembla dedi: Uyarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an geçti ses ayarlarını sıfırladım ondan sonra laptop mikini seçtim videoda görmüştüm duzeldi.