Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 182 22 Temmuz 2023 #1 İnternetim 35 download / 5 upload. Yayın açınca gecikme oluyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim? İyi günler.
İnternetim 35 download / 5 upload. Yayın açınca gecikme oluyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim? İyi günler.
leaden_viever Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 155 Çözümler 1 22 Temmuz 2023 #2 Abraforever dedi: İnternetim 35 download / 5 upload. Yayın açınca gecikme oluyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam para verip Nitro alın başka çözümü yok
Abraforever dedi: İnternetim 35 download / 5 upload. Yayın açınca gecikme oluyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam para verip Nitro alın başka çözümü yok
KardeslerPideCeosu Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 İnterneti bilgisayarınıza kablolu bir şekilde bağlarsanız büyük ihtimal sorun çözülür.
M0le Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ GTX 1050ti 4GB VRAM 12 GB DDR3 RAM İ3-4150 3.50GHz CPU Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #4 Nitro al ve Wi-Fi ile bağlanıyorsan kabloluya geç.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 182 22 Temmuz 2023 #5 leaden_viever dedi: Hocam para verip Nitro alın başka çözümü yok Genişletmek için tıkla... M0le dedi: Nitro al ve Wi-Fi ile bağlanıyorsan kabloluya geç. Genişletmek için tıkla... hocam nitro var KardeslerPideCeosu dedi: İnterneti bilgisayarınıza kablolu bir şekilde bağlarsanız büyük ihtimal sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam modem misafir odasında benim PC çocuk odasında aşırı uzak kablo cekemem yani
leaden_viever dedi: Hocam para verip Nitro alın başka çözümü yok Genişletmek için tıkla... M0le dedi: Nitro al ve Wi-Fi ile bağlanıyorsan kabloluya geç. Genişletmek için tıkla... hocam nitro var KardeslerPideCeosu dedi: İnterneti bilgisayarınıza kablolu bir şekilde bağlarsanız büyük ihtimal sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam modem misafir odasında benim PC çocuk odasında aşırı uzak kablo cekemem yani
M0le Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ GTX 1050ti 4GB VRAM 12 GB DDR3 RAM İ3-4150 3.50GHz CPU Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Abraforever dedi: Hocam Nitro var. Hocam modem misafir odasında benim PC çocuk odasında aşırı uzak kablo cekemem yani. Genişletmek için tıkla... Biz duvarı delmiştik kablo uzun olunca bağlantı zayıflar gibi bir düşüncen varsa korkma bağlantı sabit.
Abraforever dedi: Hocam Nitro var. Hocam modem misafir odasında benim PC çocuk odasında aşırı uzak kablo cekemem yani. Genişletmek için tıkla... Biz duvarı delmiştik kablo uzun olunca bağlantı zayıflar gibi bir düşüncen varsa korkma bağlantı sabit.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 182 22 Temmuz 2023 #7 M0le dedi: Biz duvarı delmiştik kablo uzun olunca bağlantı zayıflar gibi bir düşüncen varsa korkma bağlantı sabit. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyorsun ama bir kablo için bizimkiler o zahmete girmez bunun başka çözümü yok mu yahu.
M0le dedi: Biz duvarı delmiştik kablo uzun olunca bağlantı zayıflar gibi bir düşüncen varsa korkma bağlantı sabit. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru diyorsun ama bir kablo için bizimkiler o zahmete girmez bunun başka çözümü yok mu yahu.
KardeslerPideCeosu Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #8 Abraforever dedi: Hocam doğru diyorsun ama bir kablo için bizimkiler o zahmete girmez bunun başka çözümü yok mu yahu. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok bizde duvarı deldik zamanında.
Abraforever dedi: Hocam doğru diyorsun ama bir kablo için bizimkiler o zahmete girmez bunun başka çözümü yok mu yahu. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok bizde duvarı deldik zamanında.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 182 22 Temmuz 2023 #9 KardeslerPideCeosu dedi: Maalesef yok bizde duvarı deldik zamanında. Genişletmek için tıkla... anladım hocam Şu an Ethernet bağlayarak deniyorum yine gecikme var ben anlamadım ya. Son düzenleme: 23 Temmuz 2023
KardeslerPideCeosu dedi: Maalesef yok bizde duvarı deldik zamanında. Genişletmek için tıkla... anladım hocam Şu an Ethernet bağlayarak deniyorum yine gecikme var ben anlamadım ya.
KardeslerPideCeosu Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #10 Abraforever dedi: Anladım hocam. Şu an Ethernet bağlayarak deniyorum yine gecikme var ben anlamadım ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda sorun olabilir mi?
Abraforever dedi: Anladım hocam. Şu an Ethernet bağlayarak deniyorum yine gecikme var ben anlamadım ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda sorun olabilir mi?