Z Zoltrak Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 61 14 Temmuz 2022 #1 Discord'da yayin açtiğimda bir şey olmuyor ama yayını biri izlediğinde PC donuyor. Ne yapmam lazim? PC kaldiramadigini dusunmuyorum oyun kasmiyor cunku.
Discord'da yayin açtiğimda bir şey olmuyor ama yayını biri izlediğinde PC donuyor. Ne yapmam lazim? PC kaldiramadigini dusunmuyorum oyun kasmiyor cunku.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 14 Temmuz 2022 #2 Zoltrak dedi: Discord'da yayin açtiğimda bir şey olmuyor ama yayını biri izlediğinde PC donuyor. Genişletmek için tıkla... Yayını birisi izlemediği sürece ekranın bir yere iletilmiyor. Artı 0 Eksi
Zoltrak dedi: Discord'da yayin açtiğimda bir şey olmuyor ama yayını biri izlediğinde PC donuyor. Genişletmek için tıkla... Yayını birisi izlemediği sürece ekranın bir yere iletilmiyor.
KS KS Z Zoltrak Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 61 14 Temmuz 2022 #3 radaschumi dedi: Yayını birisi izlemediği sürece ekranın bir yere iletilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ne o zmn Şuan bisey fark ettim bilgisayara usb ile internet verince herhangi bisey olmuyor sorun ya kabloda yada kabloyu taktigim yerde Son düzenleme: 14 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Yayını birisi izlemediği sürece ekranın bir yere iletilmiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ne o zmn Şuan bisey fark ettim bilgisayara usb ile internet verince herhangi bisey olmuyor sorun ya kabloda yada kabloyu taktigim yerde