nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 20 Ocak 2022 #11 LegendaryDevilHunter dedi: Peki bu internetle en azından 25 FPS yayın açabileceğim bir yayın platformu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açsan bile oyunu oynayabileceğini sanmıyorum ben. Ping sorunları yaşayacaksındır.
LegendaryDevilHunter dedi: Peki bu internetle en azından 25 FPS yayın açabileceğim bir yayın platformu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açsan bile oyunu oynayabileceğini sanmıyorum ben. Ping sorunları yaşayacaksındır.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2022 #12 nic0las dedi: Açsan bile oyunu oynayabileceğini sanmıyorum ben. Ping sorunları yaşayacaksındır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla seslide konuşurken yayın açmak istiyordum. Bunun olması zor demek ki.
nic0las dedi: Açsan bile oyunu oynayabileceğini sanmıyorum ben. Ping sorunları yaşayacaksındır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla seslide konuşurken yayın açmak istiyordum. Bunun olması zor demek ki.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 20 Ocak 2022 #13 LegendaryDevilHunter dedi: Arkadaşlarımla seslide konuşurken yayın açmak istiyordum. Bunun olması zor demek ki. Genişletmek için tıkla... Bende o internet hızında sahiptim 4 5 ay önce. Bırak yayın açmayı Discord da sesliye girsem bile ping çıkıyordu bende. Yayın zor bir ihtimal gibi görülüyor.
LegendaryDevilHunter dedi: Arkadaşlarımla seslide konuşurken yayın açmak istiyordum. Bunun olması zor demek ki. Genişletmek için tıkla... Bende o internet hızında sahiptim 4 5 ay önce. Bırak yayın açmayı Discord da sesliye girsem bile ping çıkıyordu bende. Yayın zor bir ihtimal gibi görülüyor.